top of page

Wedstrijdreglement Week van de Klant 2023

 

Van 30 september tot en met 6 oktober organiseert de lokale handelaarsvereniging Be Local (Koop in Ternat) vzw een wedstrijd ter ondersteuning van de lokale handel in het kader van Week van de Klant. Deze actie kreeg de naam Dé Review. Hierbij wordt aan klanten gevraagd om vanaf 30/09/23 tot en met 06/10/2023 een oprechte review te schrijven over 1 of meerdere van de deelnemende lokale handelaars.

 

Deze actie kadert in het thema (online) zichtbaarheid voor lokaal shoppen in Ternat. Aan deze wedstrijd zijn enkele regels verbonden. Bij (ernstig vermoeden van) het overtreden van deze regels behoudt het bestuur van Be Local Ternat zich het recht om deelnemers te diskwalificeren. 

 

Het wedstrijdreglement bestaat uit de volgende afspraken:

 

  1. Enkel reviews over de deelnemende handelaars, geschreven op Google Review of Facebook Review van 30/09/23 tot en met 06/10/2023 komen in aanmerking om een prijs te winnen. De lijst met deelnemende handelaars kan geraadpleegd worden op de website van Be Local (https://mailchi.mp/lver/bl-wvdk-2023​)

  2. Deelnemende handelaars zijn uitgesloten van het winnen van prijzen (ze mogen uiteraard wel een fijne review over een collega-handelaar schrijven als ‘goed voorbeeld’).

  3. Een geldige review is oprecht geschreven (geen valse lof) en bevat meer dan ‘sterren’ geven. Reviews die niet met een geschreven tekst onderbouwd zijn, worden geweerd uit de wedstrijd.

  4. Neem deel met voornaam en naam, alle reviews geschreven met een schuilnaam of alias komen niet in aanmerking als winnaar. (cfr. punt 8 infra)

  5. Voor elke review die geldig wordt geschreven gaat de naam van de klant 1x in de prijzenpot. Hoe meer reviews je schrijft, hoe groter de kans dus wordt dat je wint.

  6. Per deelnemende handelszaak kan een deelnemer slechts 1 review schrijven.

  7. Een deelnemer kan slechts 1 prijs winnen. Je wint altijd het prijzenpakket waarbij je naam eerst geloot werd. Wordt een deelnemer daarna nogmaals geloot, dan is die loting niet geldig en gaat de prijs naar een volgende winnaar.

  8. De winnaars worden geloot in de loop van de week van 16/10/2023 en worden door Be Local gecontacteerd om hun prijs op te halen.

  9. Prijzen die op 30/10/2023 niet werden opgehaald worden opnieuw geloot en krijgen een nieuwe winnaar.

bottom of page